Home > Scholen

Docent aan het werk

 

Wat doet de SAD voor scholen

De Stichting Schooladviesdienst Wassenaar (SAD) ondersteunt het basisonderwijs in Wassenaar: 8 basisscholen, 6 schoolbesturen, bijna 200 onderwijsgevenden en bijna 2100 kinderen en hun ouders/verzorgers. Daarnaast heeft de SAD een samenwerkingsverband met het Rijnlands Lyceum Wassenaar. Ook zijn onderwijsadviseurs van de SAD werkzaam op het gebied van  Voorschoolse Educatie (VE).


Ons doel

Naast onderwijskwaliteit en onderwijsontwikkeling besteden we ook volop aandacht aan leerlingenzorg. Onze organisatie is kleinschalig, onze werkwijze persoonlijk en betrokken en onze dienstverlening kwalitatief hoogwaardig.
We voorzien in pedagogische, psychologische en onderwijskundige begeleiding. Niet alleen leraren, directies en schoolbesturen, maar ook kinderen en hun ouders/verzorgers maken gebruik van onze diensten. Als onderwijsadviesdienst staan we voor advies op maat.
Onze mooie vestigingslocatie in Wassenaar vormt een ideale basis als ontmoetingsplaats voor gezamenlijke activiteiten. Ons onderwijsinformatiecentrum beschikt over de nieuwste educatieve media, methodes en literatuur.